Welkom bij De Draagmerriecentrale

Waar draagmerrie en donormerrie samenkomen

De Draagmerriecentrale biedt unieke bemiddeling ten behoeve van embryotransplantatie. Ons uitgangspunt is het vinden van de juiste match voor zowel de draagmerrie als de donormerrie. De Draagmerriecentrale staat voor persoonlijk contact, een transparant traject en deskundige begeleiding.

Voordeel voor de draagmerrie eigenaar

Er zijn in Nederland veel merries die (tijdelijk) niet geschikt zijn om te berijden of uit te brengen in de sport. Eigenaren van deze merries hebben vaak de keuze om de merrie de rest van haar leven te houden als weidepaard met de daaraan verbonden stallings- en onderhoudskosten, of afscheid te nemen van de merrie. De Draagmerriecentrale stelt u in de gelegenheid om uw merrie weer waardevol in te zetten, dit keer als draagmerrie. U ontvangt daarvoor een reële vergoeding.

Voordeel voor de donormerrie eigenaar

Op dit ogenblik bestaan er een beperkt aantal mogelijkheden in Nederland en België waar u een embryotransplantatie van uw merrie in een draagmerrie kunt laten uitvoeren. De Draagmerriecentrale heeft veel ervaring met dit delicate proces en bemiddelt en adviseert daarin.

Ook voor ICSI-embryo’s kunnen draagmerries van De Draagmerriecentrale worden ingezet.

Over De Draagmerriecentrale

De bemiddeling en begeleiding door De Draagmerriecentrale wordt uitgevoerd door drs. Giliam van der Straaten. Giliam is een zeer ervaren en bevlogen dierenarts, met als specialisatie voortplanting en embryotransplantatie bij paarden.

Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van voorplanting en embryotransplantatie is Giliam de aangewezen persoon om de perfecte match te vinden tussen draagmerrie en donormerrie en staat hij garant voor deskundige begeleiding van zowel draagmerrie als donormerrie.

Giliam is een zeer bevlogen paardenarts met hart voor mens en dier en hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zijn klanten en zorgvuldige begeleiding en behandeling van paarden. Hij luistert naar de wensen van zijn klanten en biedt op die wensen toegesneden maatwerk.

Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met ons op!