Waarom kiest u voor De Draagmerriecentrale

De Draagmerriecentrale biedt unieke bemiddeling ten behoeve van embryotransplantatie. Ons uitgangspunt is het vinden van de juiste match voor zowel de draagmerrie als de donormerrie. De Draagmerriecentrale staat voor persoonlijk contact, een transparant traject en deskundige, specialistische begeleiding.
Embryotransplantatie

Embryotransplantatie

Bij embryotransplantatie (ET) wordt het embryo uit de baarmoeder van de biologische moeder (donormerrie) ‘gespoeld’ en overgezet (transfer) in de baarmoeder van een draagmerrie. De draagmerrie zal vervolgens het embryo uitdragen, waarna ze zal bevallen van het embryoveulen.
Het embryo draagt de genetische kenmerken van de donormerrie, maar zij draagt het veulen niet zelf, waardoor de donormerrie niet hoeft te worden onderbroken in haar activiteiten als gevolg van de dracht en de geboorte van het veulen.

Donormerrie eigenaar

Donormerrie eigenaar

Bent u van plan bij uw merrie een embryotransplantatie, maar heeft u geen draagmerrie? Dan bent u bij De Draagmerriecentrale aan het juiste adres! De Draagmerriecentrale bemiddelt in verhuur van draagmerries door heel Nederland tegen een financieel aantrekkelijke prijs en kan desgewenst zorgdragen voor gehele of gedeeltelijke uitvoering van het traject van embryotransplantatie, zodat u daarin (volledig) wordt ontzorgd.

Draagmerrie eigenaar

Draagmerrie eigenaar

Bent u in bezit van een jonge en gezonde warmbloedmerrie die door u niet wordt ingezet voor sport of recreatie? Dan is het verhuren van uw merrie als draagmerrie ten behoeve van embryotransplantatie misschien iets voor u! De Draagmerriecentrale bemiddelt in verhuur van draagmerries door heel Nederland tegen een financieel aantrekkelijke prijs en kan desgewenst zorgdragen voor gehele of gedeeltelijke uitvoering van het traject van embryotransplantatie, zodat u daarin (volledig) wordt ontzorgd.

Eigenaar

De Draagmerriecentrale wordt gerund door Drs. Giliam van der Straaten. Hij is werkzaam als erkend paardendierenarts met als specialisatie voortplanting en embryotransplantatie.
Sinds 1 maart 2023 is Giliam de eigenaar van De Draagmerriecentrale.

Met zijn uitgebreide veterinaire kennis en ervaring op het gebied van voortplanting is Giliam dè aangewezen persoon om u te begeleiden bij het vinden van een goede match tussen draagmerrie en donormerrie.

Giliam onderscheidt zich door zijn professionaliteit, jarenlange ervaring in voortplanting en embryotransplantaties, gedrevenheid, enthousiasme en passie voor zijn werk.

Adres

Ede,

KvK : 89506731